Identiteit van de ondernemer 

Denise Mols, eigenaresse van Cuties & co 
Turfberg 26 
2716LT Zoetermeer 

Email: cutiesenco@hotmail.com 

Tel nr: 06-49887658, via whats-app wordt snel gereageerd. Doordat ik naast Cuties & co. ook onregelmatig werk, ben ik soms lastig telefonisch te bereiken.

KvK: 66058015
Btw: NL856378173B01

Toepasselijkheid 
Deze voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen, bestellingen, overeenkomsten en andere rechtshandelingen. 

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden. 

Afwijkingen van de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk met Cuties & co. zijn overeengekomen, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven. 

Cuties & co. behoudt zich ten allen tijde het recht om de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen en/ of aan te vullen. In het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is. 

Prijzen 
De genoemde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en verpakkingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven. 

Bestellen 
De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webwinkel van Cuties & co. een definitieve bestelling plaatst. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stellen wij u hiervan uiterlijk binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail of telefoon. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Cuties & co. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd. 

Betalen 
Het te betalen bedrag betreft het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten. De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Bij uw bestelling dient u een keuze te maken uit de volgende drie betaalmogelijkheden: 

Vooraf betalen. U kunt de betaling per bank/giro voorafgaand overmaken op bankrekening NL05INGB0002252464 t.n.v. D. Mols. met vermelding van het door u verkregen ordernummer. Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen van de opgegeven levertijd vervaardigd, verzonden of afgeleverd via transport. 

Levertijd 
Zodra de betaling door ons ontvangen is, zullen wij zorg dragen voor de verzending van uw bestelling. Ons streven is om de bestelling binnen twee á drie werkdagen te verzenden, tenzij anders vermeld. 
Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn dan stellen wij hiervan uiterlijk binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail. 
Indien het artikel niet meer leverbaar/ uitverkocht is, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Cuties & co.. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard binnen 5 werkdagen geretourneerd. 

LET OP: Voor producten op bestelling/maatwerk gelden andere levertijden. De exacte levertijd verschild per product, deze word via de mail met u overlegd. 

Verzending 
Alle bestellingen worden verzonden via PostNL volgens standaard verzending. (Brievenbus-) pakketjes zijn voorzien van track&trace. 
Verzendkosten worden berekend volgens de tarieven van PostNL. 
20-50 g - €1,38 
50-100 g - €2,07 
100-250 g €2,76 
250 g - 2kg €3,95 
pakketkosten: €6,95 

Uw bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij PostNL. Verzendingen zijn ten allen tijde voor risico van de koper. 
Cuties & co. is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL. Evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending. 

Afhalen 
Indien u ervoor heeft gekozen om uw bestelling af te halen ontvangt u een mailtje zodra de bestelling voor u klaar staat. 
U kunt uw bestelling ophalen in Zoetermeer, op een afgesproken tijdstip.


Aansprakelijkheid 
Voor de gevolgen van typ- en zetfouten kan Cuties & co. geen aansprakelijkheid nemen. Dit geldt eveneens voor eventuele programmeerfouten op de website.

Omdat (bijna) alle producten met de hand worden gemaakt, is het mogelijk dat een product iets afwijkt van de foto`s in de webwinkel. 

De kleuren op de foto`s in de webwinkel kunnen iets afwijken van de daadwerkelijke kleur. 

 

Retouneren

Het retouren van producten is helaas niet mogelijk, mits hierover van beide partijen een afspraak is gemaakt.

Omdat alle producten op de site costum made zijn, en vaak gepersonaliseerd kunnen wij niets meer met de retourzending.

 

Mocht het toch zijn dat een product helemaal niet naar wens is, kan er eventueel in overleg een afspraak worden gemaakt hierover. Het ligt er geheel aan wat het is en wat wij er nog mee kunnen. Wel zijn de retourkosten voor rekening van de klant.

 

Fouten door Cuties & co. zullen wij voor eigen rekening nemen en uiteraard het product retour nemen. 

Veiligheid babyartikelen 
Cuties & co. besteed veel aandacht aan de veiligheid van babyartikelen, alle producten worden met veel zorg gemaakt en gecontroleerd. Daarom is het niet waarschijnlijk dat artikelen snel stuk gaan of een gevaar vormen voor de veiligheid. Maar omdat veiligheid wel heel belangrijk is staat hieronder beschreven hoe u artikelen veilig gebruikt. 

Speenkoorden 
Het speenkoord is een hulpmiddel om de speen niet kwijt te raken, het is geen speelgoed. 
Het speenkoord dient niet meegegeven te worden in bed of wieg, maar altijd onder toezicht van een volwassenen gebruikt te worden. 
Een speenkoord is niet om op te kauwen, maar alleen om een speen binnen handbereik te houden. Echter als uw kind de kralen een keer in de mond heeft is dit geen probleem. 

Rammelaars, bijtringen en wagenspanners 
De rammelaars en bijtringen dienen altijd onder toezicht van een volwassenen gebruikt te worden. 
De rammelaars en bijtringen dienen niet meegegeven te worden in bed of wieg. 
Controleer voor gebruik altijd even of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten. 
De houten bijtringen dienen niet meer gebruikt te worden zodra uw kindje tandjes heeft. 

Dekentjes 
Cuties & co. is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die gebeuren bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen en bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen. 

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen. 

Retourneren 
Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van Cuties & co. geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerk producten. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit. 

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze: 
1. Eerst per e-mail aangemeld is bij cutiesenco@hotmail.com met vermelding van uw volledige naam, adresgegevens, ordernummer en het desbetreffende rekeningnummer waar het bedrag op teruggestort dient te worden 
2. Conform onze retourinstructies verzonden wordt 
3. Compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit 
4. Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd 

Retourzendingen die niet voldoen aan 1 van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. U kunt de bestelling weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL in uw regio. De verzend- en afhaalkosten zijn voor rekening van de klant. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door Cuties & co., dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag. 

Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending restitueren wij het aankoopbedrag op uw rekening, in ieder geval binnen 30 dagen.